DET RÄTTA VERKTYGET FÖR ALLA JOBB

Ett nytt sortiment med kompakta hjullastare

Kompakta hjullastare

Utvecklade och byggda för att uppfylla behoven hos kunder med höga krav med banbrytande funktioner.

Bobcats nya sortiment med kompakta hjullastare erbjuder överlägsen prestanda och är ett pålitligt verktyg för ditt jobb. Om du är på jakt efter snabb lastning eller plogning, 360 graders sikt eller lågt marktryck är en kompakt hjullastare exakt vad ditt företag behöver. Premiär på marknaden för kompakta hjullastare med vår första modell – L85 som är tillgänglig under början av 2021.

Vi presenterar härmed våra kompakta hjullastare

Våra nya kompakta hjullastare är tillverkade av äkta ”tufft” Bobcat-DNA. Dessa nya maskiner innehåller ett antal av våra beprövade delar och teknik – såsom motorer, drivaxlar och hydraulik – för att säkerställa den styrka och hållbarhet som Bobcat är känt för.

Överlägsen prestanda

Få jobbet gjort tack vare kombinationen av en kraftfull, pålitlig motor med högt vridmoment, hållfasta strukturer och ett välbalanserat hydrauliskt system.

Utformad för att göra mer

Bobcats kompakta hjullastare kan anpassa sig till ditt jobb med ett brett utbud av arbetsredskap. Tack vare den extra 100 L hydraulpumpen kan du smidigt arbeta med de mest krävande redskapen.

Anpassad komfort

Ställ in din maskin precis som du vill ha den för bästa komfort tack vare en justerbar joystick som är ansluten till ett fjädrat säte, med ett anpassningsbart armstöd och ratt.

Byggd för att hålla länge

Bobcats maskiner är vägledande i kvalitet och styrka tack vare flera årtionden av erfarenhet. Maskinernas robusta utformning säkerställer hållbarhet, pålitlighet och enkelt underhåll.

Obehindrad sikt från hytten

Vi har utformat hela maskinen för förbättrad sikt från hytten som kan utvecklas ytterligare med en bakåtriktad kamera och LED lampor som tillval.

Specifikationer Italian Trulli
L85
Grävskopans kapacitet 0,8 -1,2 m3
Motoreffekt 51 kW (68 hp)
Maximal hastighet 30 km/h
Fullständiga L85 specifikationer

Se de nya kompakta hjullastarna i arbete

Begär en offert från Bobcat

Din nästa maskin kan vara närmare din arbetsplats än du kan ana. Hjälp oss kontakta din lokala återförsäljare för en offert.