Bobcat – En oslagbar laguppställning för alla jobb

Grävmaskiner

Grävmaskiner

Våra grävmaskiner är utformade för att leverera stark prestanda i en kompakt maskin som ger förare och ägare möjlighet till arbetsbesparande styrka och produktivitet.

Kompaktlastare

Kompaktlastare

Möt Bobcat, världens främsta slirstyrda kompaktlastare! Företaget Bobcat uppfann den slirstyrda kompaktlastaren 1958 och tog med den till Europa fem år senare. Ända sedan dess har Bobcat firat en historia av kvalitet, prestanda och pålitlighet.

Bandlastare

Bandlastare

Kompakta bandlastare från Bobcat® innehåller all Bobcats expertis inom kompakt utrustning, kombinerat med en rad innovativa funktioner som hjälper dig att ”bemästra miljön” i alla väder.

Kompakta hjullastare

Kompakta hjullastare

Bobcats nya sortiment av kompakta hjullastare erbjuder överlägsen prestanda och är ett pålitligt verktyg för ditt jobb.

Minilastare

Minilastare

Minilastaren kan ta sig an ett stort antal utmaningar på små ytor – samtidigt som den minimerar påverkan på den angränsande omgivningen.

Teleskoplastare för lantbruk

Teleskoplastare för lantbruk

Den här nya generationen teleskoplastare är den mest anmärkningsvärda jordbruksutrustningen vi någonsin har tillverkat!

Teleskoplastare för bygg/industri

Teleskoplastare för bygg/industri

Bobcats teleskoplastare i R-serien tillhandahåller en välavvägd kombination av en pålitlig, robust maskin för maximal drifttid med exakt styrning, oöverträffad komfort och smidig drift för alla jobb.

Roterande teleskoplastare

Roterande teleskoplastare

Genom att lägga till avancerad teknik till Bobcats roterande teleskoplastare har vi skapat det ultimata verktyget även för de mest komplexa jobben.

Komprimering

Komprimering

Packningsmaskiner är mycket mångsidiga, och vårt utbud omfattar stampar från 29 kilo upp till tandemvältar på upp till 3 ton.