Bobcat Komprimering

Packningsmaskiner är mycket mångsidiga, och vårt utbud omfattar stampar från 29 kilo upp till tandemvältar på upp till 3 ton. Vårt sortiment med sju produktfamiljer och 37 modeller innefattar toppmodern teknik som möjliggör maximal prestanda utan att kompromissa med komforten, säkerheten och enkel användning.

Stampar

Stampar

Tack vare sina robusta och pålitliga motorer levererar våra stampare hög packningskraft samtidigt som den smarta konstruktionen håller tyngdpunkten låg för optimal balans.

Vibroplattor med enkel riktning

Vibroplattor med enkel riktning

Dess lilla storlek och manövrerbarhet gör den särskilt lämplig för trånga områden. Tack vare intuitiv drift och enkelt underhåll är dessa maskiner även idealiska för nya användare.

Reversibla vibroplattor

Reversibla vibroplattor

Utrustad med hydrostatisk styrning – vändbara plattor möjliggör snabba riktningsändringar och packning i trånga utrymmen.

Hydrostatiska plattor

Hydrostatiska plattor

Dessa plattor, som är tillverkade med en helt hydraulisk drivenhet, uppnår kontroll som är bäst i sin klass samtidigt som de tillför betydligt mer kraft än mekaniska alternativ.

Lerpackare

Lerpackare

Manövreras med hjälp av en soldriven fjärrkontroll för maximal komfort och sikt.

Tandemvältar

Tandemvältar

Bobcats byggutrustning har alltid lagt ribban högt när det gäller hållbarhet och pålitlighet. Det gör även våra tandemvältar.

Medföljandevältar

Medföljandevältar

Denna helt hydrauliska maskin är utformad för att utmärka sig inom många olika användningsområden och är den mest mångsidiga lösningen för din arbetsplats.